Catering

CATERING 

Vă mulțumim pentru încrederea acordată brandului nostru SERGIO. Suntem siguri că veți fi mulțumiți de serviciile pe care vi le oferim în încercarea noastră de a depăși așteptările companiei dumneavoastră. Pe măsură ce nevoile dumneavoastră se modifică, vom fi bucuroși să vă asistăm în evaluarea și satisfacerea acestora. Scopul nostru este de a vă oferi servicii de catering de cea mai bună calitate pentru evenimente în Alba Iulia şi judeţul Alba.

Catering pentru firma Angajaţii companiei tale pot beneficia de mese calde şi gustoase, preparate din ingrediente proaspete, fără să fie nevoiţi să părăsească locul de muncă economisind, astfel, timp preţios. Comanda mâncare gătită pentru angajaţii tăi la un preţ atractiv, şi noi livrăm mâncarea gratuit în Alba Iulia.

Catering Scoli, Gradinite, Crese

 Pentru ca si noi suntem parinti, stim că un copil creste frumos atunci cand se hraneste sanatos. De aceea, am conceput un serviciu personalizat de catering pentru crese, gradinite sau scoli.

Servicii de catering in SEAP

Pentru unităţile bugetare sau firmele care comanda mâncare pentru proiecte finatate pe fonduri europene sau naţionale vă stăm la dispoziţie şi pe SEAP. Contactaţi-ne şi vom lista orice pachet de servicii de catering în SEAP. Suntem o firmă de catering cu standarde înalte, preţuri rezonabile şi ne dăm silinţa ca toţi clienţii noştri să fie mulţumiţi.